UPAH BUAT WEBSITE 

Promosi Buat Website Untuk Bantu Anda Onlinekan Business Dalam 7 Hari Sahaja!

ANDA INGIN ONLINEKAN BISNES ?

Tahukah anda, menurut statistik daripada Commerce.asia, berlaku 85%-909% peningkatan dalam masa 30 hari semasa PKP pembelian berlaku secara online di Malaysia. Kategori yang paling tinggi adalah Ladies Underware(909%), Latext Gloves(888%), Frying pan and Woks (880%) sehinggalah babies clothing (83%)! Anda mesti kata, bolehlah, depa dah lama buat online sebelum PKP lagi…! Tidak semestinya, itu hanyalah kata-kata dari fikiran anda sahaja. Ramai usahawan hubungi kami dan telah pun mula membina empayar mereka dengan menggunakan eCommerce website ni.  Persoalannya, SEMPAT KE? Jangan risau, kami hanya perlukan 7 hari bekerja untuk onlinekan business anda ! 

***Rujuk www.commerce.asia untuk info lanjut  statistik ini.

ANDA INGIN PASARKAN BISNES ANDA DI INTERNET TAPI BUDGET SANGAT TIGHT ?

Kami faham dan ingin memenuhi permintaan anda tahun baru ini. Kuasa online sekarang sangat luar biasa. Untuk database yang banyak dari online, anda perlu ada laman web. Tak semestinya superb tetapi yang penting boleh sedut database banyak-banyak. Sebab pelanggan Google jer. Bila anda ada website dah tentu pelanggan jumpa anda kan? Dengan database anda boleh buat banyak-banyak jualan. Kami boleh bantu anda bina laman web mampu milik hari ini. 

PROMOSI BINA LAMAN WEB PKPB!!!

LANDING PAGE

Lihat Sampel: Bisnes Kereta Sewa (klik untuk lihat)

Harga : RM1,069 RM699

Hosting & Domain Percuma
SEO Percuma

1 Page

WEBSITE

Lihat Sampel: Produk Kesihatan (klik untuk lihat)

Harga : RM2,669 RM1699

Hosting & Domain Percuma
SEO Percuma 

Unlimited Pages

e-commerce

Lihat Sampel: Bisnes Tudung Online (klik untuk lihat)

Harga : RM5,999 RM3,699

Hosting & Domain Percuma
SEO Percuma

Unlimited Pages+
Unlimited Produk+
1 Online Banking+
Postage Cost Setting

LIHAT  DI ANTARA pelanggan kami yang dah mula dapat ramai customer, hanya DENGAN website 

Mereka datang dari pelbagai latarbelakang dan dengan pelbagai objektif bisnes. Dengan bersandarkan STRATEGI yang betul dapat database dari website, mereka dapat gunakan website mereka secara optimum dan tukarkannya kepada sales. Kami bukan sahaja buat website murah dan berkesan untuk anda tetapi juga sebagai konsultan anda untuk capai apa yang anda target 2021 ini. Kami sudah di upah buat website dan di ambil upah buat website sejak 2009 lagi. Ramai dah kami bantu. Syarikat kami berdaftar dengan SSM dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan.

PRODUK KESIHATAN

LANDING PAGE –  https://healthyfoodandbeverages.com

Saya baru sahaja selesai buat website ini. Tak sampai 1 minggu, saya dihujani mesej whatsapp dari pelanggan. Tak sampai 1 bulan, PKP diistiharkan dan saya mula panik. Tetapi jangkaan saya meleset kerana order dari website masih m,embantu. Syukur saya dah onlinekan bisnes saya!

KHIDMAT CHAUFFEUR

WEBSITE –  https://chauffeurkl.com/

Walaupun time PKP, business pengangkutan agak terjejas, tetapi pengalaman saya onlinekan servis saya sebelum PKP amat memberangsangkan. Semenjak website dibina, saya telah mendapat lebih pelanggan dan income yang saya inginkan. Saya tak perlu cari ejen atau pelanggan. Tetapi pelanggan yang mencari saya!. Mesej tempahan servis pelanggan terus ke telefon saya!

FABRIK (TUDUNG/SHAWL)

eCOMMERCE WEBSITE –  https://lunalululovers.com

Saya lakukan promosi dan jualan hanya menggunakan eCommerce website saya. Saya uruskan ejen dan pembelian dari ejen juga menggunakan website. Lebih mudah, murah dan jimat berbanding memiliki kedai. Lebih ramai kenal brand saya dalam masa yang singkat. Time PKP hanya sedikit memberi kesan kepada jualan saya. Tetapi eCommerce website saya ni amat membantu!

*PENAFIAN : Hasil jualan dan strategi pemasaran adalah berbeza-beza mengikut bisnes masing-masing. 

REAL ESTATE AGENT

LANDING PAGE –  https://fenaproperties.com/

KHIDMAT LATIHAN

PRODUK DIGITAL

eCOMMERCE WEBSITE –  https://rphsekolahrendah.com

PRODUK KOSMETIK

LANDING PAGE – eCommerce  https://foundation.soulmattebeauty.com/t

PRODUK KESIHATAN

PRODUK KESIHATAN

PRODUK KOSMETIK

LANDING PAGE – eCommerce  & Sistem Ejen
https://lovaacosmeticshq.com/

PRODUK BROOCH

LANDING PAGE – eCommerce  OnPay
https://debeshop.onpay.my/order/form/brooch

PRODUK FROZEN

LANDING PAGE – Whatsapp Link
https://omieysfood.com/

PRODUK MANIPULATIVE TOYS

PRODUK CUTE PEN

LANDING PAGE – eCommerce onPay
https://debeshop.onpay.my/order/form/cute-pen

BOOKING HARTANAH MURAH

LANDING PAGE – Booking
https://anggunpropertyempires.com

*PENAFIAN : Hasil jualan dan strategi pemasaran adalah berbeza-beza mengikut bisnes masing-masing. 

PILIHAN ANDA TAK SALAH SEBAB KAMI BERIKAN ANDA BONUS  YANG SANGAT-SANGAT INGIN ANDA MILIKI

Kami tahu, anda tertanya-tanya, kalau dah buat website, apa yang perlu anda lakukan seterusnya? Apa yang perlu anda buat seterusnya…

Seterusnya anda perlu bagitahu semua bakal pelanggan anda yang tercari-cari produk atau servis anda, yang anda ada di Internet. Maka kami bagi anda BONUS PERCUMA Video Pemasaran Google Adwords 2022 yang bernilai RM500 untuk guide anda bagaimana pelanggan anda jumpa anda di Internet. 

Tetapi anda perlu ingat PROMOSI TAMAT pada 31 OGOS 2022. Pastikan anda tidak ketinggalan upah buat website dengan kami bagi carian pelanggan berakhir sebagai jualan anda dengan harga PROMOSI ini. Selepas tamat promosi, harga akan kembali normal. Jadi grab peluang ini dengan cepat dan pantas.

MULAKAN SEKARANG

Harga PROMOSI tamat pada 31 OGOS 2022 Selepas itu harga akan kembali seperti HARGA ASAL. Klik butang di bawah untuk bincang strategi guna website untuk buat untung 2021 ini. Kami tak sabar nak bantu bina platform bisnes online anda sekarang…!